Structurăm modul de a vinde al companiei și de a se comporta ca organizație de vânzări. După o analiza SWOT aflăm ce anume trebuie făcut și cât de formal sau de informal poate fi pachetul contractual necesar. Siguranța și ritmul încasării prețului/tarifelor, controlul livrării și satisfacerea partenerilor contractuali sunt baza principială a clauzelor pe care le propunem clienților.

Deținem experiența și cunoștințele necesare pentru a elabora, implementa și ajusta următoarele instrumente de lucru:

Pachete contractuale specifice: transfer de tehnologie, livrări de utilaje și instalații, tablă, oțel și profile metalice, furnizare materii prime în siderurgie și construcții, contracte CISG & UNCITRAL, produse siderurgice și metalurgice, minereu sau minerale, livrări intra/extra comunitare, retail specializat, retail în showroom, distribuție & livrare în proiect, co-participare furnizor-proiectant, contracte de furnizare mărfuri și/sau servicii, rețele zonale sau regionale și sistemul contractual aferent.

Clauze speciale: Open Book, clauze de confidențialitate, clauze de loialitate și neconcurență, solve et repete, impreviziune, limitarea sau extinderea reprezentării, clauze de porte-fort, clauze de intervenție în contract a unui terț, clauze de prete-nom, star delcredere (ducroire), clauze de proprietate intelectuală, optiuni de cumpărare sau opțiuni de exit.